İğneada Zübeyde Hanım Anaokulu
İğneada/Demirköy/Kırklareli
02886922009

VİZYON

Çocuklarımızın sürekli ve sağlıklı olarak; fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini sağlayan ve öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini öncelikle göz önüne alarak eğitim veren, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasında sorumluluk ve görev alabilecek ilimizde ve ülkemizde örnek bir okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin ve Okul öncesi eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda. Keyifli bir çalışma ve paylaşma ortamında; -Öğrencilerimizin tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, özgüveni gelişmiş,sorumluluk sahibi, becerilerini gerçek yaşantısında kullanabilen sağlıklı iletişim kurup tartışabilen, üretken ve yaratıcı, öğrenmeyi seven, girişken ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek. - Okul aile işbirliğini sağlayarak aileyi çocuk gelişimi, eğitimi, beslenmesi vb. konularda bilgilendirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah 08:15-13:15 Öğlen 13:20-17:00

120 km

Belde

Okulumuzda her yıl geleneksel uçurtma şenliği etkinliği yapılmaktadır.